Novosti
19/10/2008

ZNANJEM DO BOLJE KVALITETE ŽIVOTA OSOBA S TJELESNIM INVALIDITETOM

Od 16. – 18. listopada 2008. u gradu Zagrebu, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, Grada Zagreba – Ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, održana je 10. škola za voditelje Udruga invalida.
Ovogodišnji program uključivao je predstavljanje Hrvatskog registra o osobama s invaliditetom, predavanje o pravnoj ugroženosti osoba s invaliditetom te raspravu o ostvarivanju njihovih prava kao i predstavljanje Anke Slošnjak, pravobraniteljice za osobe s invaliditetom.

 
Jedan od noviteta ove godine bilo je i predstavljanje rada HSUTI-jevih lokalnih članica iz Bjelovara, Dubrovnika i Opatije.
Također, kao i uvijek do sada, sudionici su imali priliku ostvariti nova znanja u zanimljivim radionicama kao što je antistresni program i predstavljanje Zakona o diskriminaciji.

 


Zahvaljujemo HSUTI-ju na pozivu i čestitamo na uspješnoj desetogodišnjoj edukaciji voditelja Udruga za osobe s invaliditetom i velikom doprinosu u podizanju kvalitete života osoba s invaliditetom.

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti