Novosti
23/12/2007

ZAHVALE ZA AKCIJU “PRUŽI MI RUKU”

Usprkos niskoj temperaturi, a uz pomoć brojnih prijatelja, uspjeli smo privući veliki broj građana koji su nam odlučili pomoći kupnjom proizvoda na štandu i dobrovoljnim prilozima. Tako smo uspjeli prikupiti 6.500,00 kn koje ćemo iskoristiti u daljnjem radu Udruge i njenih članica, a najbitnije od svega je što smo uspjeli proširiti informacije o rijetkim bolestima.

 
Zahvaljujemo svim građanima koji su nas posjetili na štandu i svim novinarima koji su u medijima u kojima rade popratili akciju.

 
I još jednom, veliko hvala:
Ivi Balaban, Damiru Markovini, Petri Neuner, Maji Sever, Sonji Šarunić, Tomislavu Špoljaru, Dijani Roko Zuber, Robertu Zuberu i pravobraniteljici za djecu gospođi Mili Jelavić, koji  su svojim sudjelovanjem pomogli našu akciju i pridonijeli podizanju svijesti građana grada Zagreba o problemima osoba koje boluju od rijetkih bolesti.

 
Također, posebno želimo zahvaliti tvrtkama
– Marines d.o.o.
– Pragma komunikacije d.o.o.
– SOS SITOTISAK d.o.o. Zagreb
– Sonda – Informator za dubinsko istraživanje zabave
– Vox bona d.o.o.
– Zagrebački holding – Podružnica Tržnice Zagreb
koje su svojim donacijama omogućile akciju “Pruži mi ruku”.

 

Zahvaljujemo i volonterkima Martini i Ivi, koje su uporno odolijevale hladnoći na štandu,  te grafičaru Josipu, što su se uključili u našu akciju!

 
Vidimo se slijedeće godine na novim akcijama pod sloganom –  Pruži mi ruku da zajedno dohvatimo zdravlje!

 

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti