Volonteri

Hrvatski savez za rijetke bolesti okuplja tri različita tima volontera.

Prvi tim volontera su članovi međunarodne udruge studenata medicine  CroMSIC koji pomažu u radu Hrvatske linije pomoći za rijetke bolesti, pronalaženjem dodatnih infromacija o dijagnozama i načinima liječenja.

Drugi je tim volontera za psihosocijalno savjetovalište te se okupljaju volonteri sljedećih profesija: socijalni rad, medicina, psihologija, sestrinstvo, fizioterapija.

Posljednji, ali ne manje važan tim volontera jesu volonteri za prevođenje i korekturu tekstova koji nemaju direktan kontakt s korisnicima već indirektno sudjeluju u stvaranju potrebnih materijala o bolestima, prevodeći ih s engleskog, francuskog, španjolskog i njemačkog jezika.

 

Potrebe za volonterima možete pratiti na našoj web i Facebook stranici te stranicama Zagrebačkog volonterskog centra. Ukoliko se želite pridružiti – javite se na naše kontakte!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti