Novosti
09/07/2014

Upis u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica

Dragi posjetitelji,

 

prenosimo obavijest naše udruge članice, udruge za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima KRIJESNICA:

Zaklada Ana Rukavina organizira akciju upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica koja će se održati u četvrtak, 10. srpnja  od 15 do 17 sati u I. gimnaziji na adresi Av. Dubrovnik 36.

Učenica I. gimnazije, Paula Bičanić, liječi se od leukemije. Mogući put ka izlječenju je transplatiranje matičnih stanica, za što je pak potrebno pronaći odgovarajućeg darivatelja. Važno je shvatiti značaj odaziva potencijalnih donora kako bi se stvorila što veća baza krvotvornih matičnih stanica i time povećala mogućnost izlječenja što većeg broja oboljelih osoba.

Dođite, upišite se u Registar te povećajte šanse za izliječenje oboljelima od leukemije, limfoma i ostalih teških oštećenja koštane srži i naravno, hrabroj mladoj Pauli.
Akciji će se svakako pridružiti Mladi Krijesnice, koji jako dobro znaju što znači boriti se za zdravlje, kako bi pomogli svojoj vršnjakinji Pauli. Drž’ se curo!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti