Novosti
22/09/2014

Tražimo pacijente s CF-om za film!

Dragi posjetitelji,

drago nam je da vas možemo obavijestiti da smo krenuli s realizacijom velikog projekta dokumentarnog filma o rijetkim bolestima, kojim želimo podići svijest javnosti o rijetkim bolestima i problemima s kojima se oboljeli i članovi njihovih obitelji susreću u svakodnevnom životu.

Velik dio filma biti će posvećen upravo pričama pacijenata, te ovim putem pozivamo pacijente s cističnom fibrozom da nam se jave ako su zainteresirani za sudjelovanje u filmu kako bi ispričali i svoju priču!

Zainteresirani se mogu javiti na rijetke.bolesti@gmail.com ili 01/2441-393.

Ako nam se javi više osoba, u suradnji s producentom i snimateljem odabrati ćemo jednu čija priča je najpogodnija za film.

Unaprijed hvala!

HSRB tim

 

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti