Novosti
17/10/2007

SVJETSKI DAN LIJEČENJA BOLI

Hrvatska udruga bolesnika s rijetkim bolestima, kao jedna od 33 članice Koalicije udruga u zdravstvu, sudjelovala je 15. studenog ove godine na predstavljanju javno-zdravstvenih aktivnosti stručnjaka, nevladinih udruga i farmaceutskih tvrtki na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

 

U sklopu ostalih aktivnosti održana je tiskovna konferencija u Hrvatskom liječničkom domu i javnozdravstvena tribina posvećena liječenju boli kod žena u Velikoj dvorani Hrvatskog liječničkog doma u Zagrebu.

 

S obzirom na činjenicu da je liječenje boli temeljno ljudsko pravo, pozdravljamo međunarodnu kampanju posvećenu liječenju boli, koja upozorava na ovaj javnozdravstveni svjetski problem.

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti