Kreativci
06/03/2013

Sušena Žemljica na kreativnom štandu na Cvjetnom i u Branimir centru

Sušena Žemljica stvara svašta nešto iz ničega, većinom uz pomoć čarobnog štapića zvanog – heklica i čudnovate šivaće mašine. Neobične kape s antenama, sovasti broševi, heklane narukvice kao hommage punku, torbe Slonove noge, špagete za oko vrata – čitava paleta likova i priča kroz ruke dobiva oblik i potom doživljava pustolovine s novim vlasnicima diljem svijeta.
Uz stvaranje Žemljica najviše uživa u prenošenju magične vještine heklanja drugima, na hekl-radionicama koje sočno vodi već pet godina. Zna da je heklanje zapravo undercover zen praksa koja opušta misli i razvedrava srce, te stoga nježno uvodi svakoga u prostor gdje ne postoji krivo, nego postoji samo igra i znatiželjno istraživanje!
Dobrodošli su svi!

 

Sušena Žemljica je jedan od kreativaca koji su se velikodušno odazvali akciji za međunarodni Dan rijetkih bolesti na Cvjetnom, a ako ste to propustili, možete njene radove pronaći i u petak, za Dan žena, u Branimir centru.

 

Sušena Žemljica ima i Facebook stranicu na kojoj možete pogledati njene ostale radove, a dio njih se nalazi i na ovom kolažu:

Sušena Žemljica2

A pripremili smo i fotografije donacije:

 

Sušena Žemljica1

Vidimo se!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti