Novosti
24/05/2019

Suradnja s Društvom “Naša djeca” Opatija

23.5. Društvo “Naša djeca” Opatija

 

Na poziv Društva “Naša djeca” iz Opatije, Hrvatski savez za rijetke bolesti održao je predavanje pod nazivom Rijetke bolesti kod djece – psihosocijalna podrška roditeljimaRoditeljima su predstavljeni ciljevi, misija i vizija Hrvatskog saveza za rijetke bolesti i usluge koje roditelji mogu dobiti unutar Saveza.

U sklopu predavanja psihologinja Saveza, Josipa Cvijetović održala je psihoedukativnu radionicu, na temu Stres, anksioznost i zabrinutost. Cilj radionice je rad na znanju i vještinama kojima se anksioznost (i stres) mogu kontrolirati. Radionica se odvija u sklopu projekta „Centar za podršku oboljelima od rijetkih bolesti i njihovim obiteljima“, financiranom od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Podrška lokalne zajednice izuzetno je bitna u svakodnevnom životu oboljelih od rijetkih bolesti i članova njihovih obitelji.

 

 

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti