Novosti
30/06/2011

SLIKOVNICA UDRUGE KRIJESNICA: “KAD JE NETKO JAKO BOLESTAN”

Ova knjiga pomoći će obiteljima u komunikaciji, u prihvaćanju razmišljanja i osjećaja djeteta u vezi s bolešću člana obitelji i promjena do kojih je došlo u obitelji. Korištenje ovom knjigom pomoći će i u razumijevanju osnovnih koncepata bolesti i potaknuti primjenu zdravih strategija suočavanja sa stresom.

 

U izdanju udruge Krijesnica, za samo 49,99 kn, naslov koji desetljećima čekamo za djecu koja žive u obiteljima u kojima netko ima neku (bilo koju) ozbiljnu bolest.

 

Naručite na krijes@krijesnica.hr ili na 01/3770-022 ili dođite u prostorije udruge Krijesnica, Prilaz Gjure Deželića 50, Zagreb, svakim radnim danom od 8,30 do 16,30 h.

 

Uz svaku knjigu poklanjamo paketić pastela za dijete koje će slikovnicu “Kad je netko jako bolestan” ispunjavati. Cijena je samo 49,99 kn. Kupnjom knjige pomažete udruzi Krijesnica u provođenju brojnih aktivnosti u cilju pomoći obiteljima suočenim s malignim bolestima.

 

 

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti