Novosti
15/06/2007

SEDMI TJEDAN UDRUGA U GRADU ZAGREBU

Ovu tradicionalnu manifestaciju otvorio je dogradonačelnik grada Zagreba Ivo Jelušić, a uz bogati program kroz cijeli tjedan predstavilo se čak 120 različitih udruga. Događaj su uveličale plesačice grupe »Ritam zona«, mješoviti zbor »Prečko« i dječji zbor »Jarunski lopoči«.

 

Otvorenje Tjedna udruga ostat će nam u pamćenju i zbog trojice padobranaca, koji su se spustili ispred same pozornice i iznenadili prisutne. Nama su se na Tjednu udruga pridružile i naše članice DEBRA Hrvatska i Udruga osoba s Prader-Willi sindromom Hrvatske, a zajedno smo zainteresiranim građanima predstavili svoje programe i promotivne materijale. Veselio nas je kontakt s građanima, koji su s čuđenjem pristupali našem štandu i raspitivali se o rijetkim bolestima.

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti