RareConnect

Povezivanje oboljelih od rijetkih bolesti širom svijeta

 

RareConnect je stvoren od strane EURORDIS-a (Europska Organizacija za retke bolesti) kako bi pružio sigurno mjesto na kojem se oboljeli od rijetkih bolesti i članovi njihovih obitelji mogu međusobno povezati, podijeliti životna iskustva te pronaći korisne informacije i izvore.

Ova višejezična platforma nudi različite zajednice za specifične rijetke bolesti koje podržava više od 625 vodećih svijetskih organizacija pacijenata. Vaša organizacija također može postati naš partner u stvaranju globalne zajednice za specifičnu rijetku bolest kojom se bavite.

Oboljeli od rijetkih bolesti i članovi njihovih obitelji često se osjećaju usamljeno ili izolirano. Cilj RareConnect-a je prekinuti tu izolaciju, stvarajući sigurno okruženje, čiji sadržaj moderira i održava više od 260 obučenih i stručnih predstavnika pacijenata. Oboljeli, obitelji i oni koji skrbe o njima imaju mogućnost razmjene znanja, iskustava, kao i pristup kvalitetnim i provjerenim informacijama. I Vaša organizacija može postati dio svega toga!

 

Prednosti pridruživanja

  • Postanite dio globalne zajednice s preko 100 000 posjetitlja mjesečno
  • Jedinstvena mogućnost povezivanja s oboljelima od rijetkih bolesti širom svijeta bez jezičnih barijera
  • Usluga besplatnog ljudskog prijevoda omogućava ispravnu razmjenu informacija
  • Relevantne informacije i zajednice fokusirane na oboljele koje moderiraju predstavnici pouzdanih organizacija pacijenata
  • Budite informirani o istraživanjima i najnovijim terapijama iz cijelog svijeta
  • Dijelite svoja iskustva o svakodnevnom životu s rijetkom bolešću

 

Pogledajte webinar u kojem su objašnjene prednosti RareConnect-a i kako koristiti platformu!

Pogledajte popis zajednica za rijetke bolesti:

A
B
C
D
E
F
G
H
I
K
L
M
N
O
P
R
S
T
V
W
Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti