Novosti
05/11/2018

Radionica o ciljevima u Križevcima

Poštovani,

Pozivamo Vas na ciklus radionica „Ciljevi – što želim i kako to mogu postići“ u Križevcima! Radionice su namijenjene odraslim članovima Hrvatskog saveza za rijetke bolesti i korisnicima Udruge osoba s invaliditetom Križevci te drugim odraslim osobama oboljelim od rijetkih bolesti,  a zamišljena je kao interaktivno okupljanje i razmjena iskustava, uz stručnu podršku i vodstvo. Na radionicama će se obrađivati teme vezane uz istraživanje vlastitih želja, vrijednosti i mogućnosti, postavljanje ciljeva, očekivanja, ostvarivost i ograničenja pri postizanju ciljeva i drugo. Osobito potičemo mlade da se prijave i sudjeluju!

Prva radionica će se održati u četvrtak, 8.11.2018. u 12 sati u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom Križevci, Antuna Nemčića 7, Križevci. Daljnji termini dogovarat će se s grupom tijekom prve radionice, a planirano je 2-3 termina. Predviđeno trajanje svake radionice je oko 120 minuta. Radionice su besplatne.

Radionica se odvija u sklopu projekta „Centar za podršku oboljelima od rijetkih bolesti i njihovim obiteljima“, financiranom od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Broj mjesta je ograničen, pa Vas molimo da se prijavite što prije! Prijaviti se možete na sljedeće kontakte:

UiK – mail: uik@uik.hr ili telefon: 048 681 211 ili

Hrvatski savez za rijetke bolestirijetke.bolesti@gmail.com  ili telefon: 01 2441 393,

uz naznaku da se prijavljujete na radionicu, te navedete svoje ime i prezime te godinu rođenja.

 

Ukoliko želite naučiti nešto novo, podijeliti svoja iskustva i podružiti se, prijavite se na radionicu!

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti