Novosti
19/04/2019

Prvi hrvatski osteopatski kongres s međunarodnim sudjelovanjem

Od 26 . do 28. travnja prvi puta će se u Hrvatskoj održati kongres stručnjaka koji osteopatskim tretmanima poboljšavaju kvalitetu života, a ciljana skupina su i oboljeli od rijetkih bolesti. Sama osteopatija je terapijska mogućnost koja nema značajnih kontraindikacija jer se bavi oslobađanjem miofascijalnog tkiva, potporom svih vrsta cirkulacija te poticanjem dobrih funkcija. Predavanja i radionice obuhvaćaju i pojedine rijetke dijagnoze.

Cilj kongresa je okupiti domaće i strane osteopatske stručnjake, ali i stručnjake drugih grana znanosti. Kongres je koncipiran kao niz predavanja i radionica, poster prezentacija i panela na temu Djeca – mozak – srce. Održat će se u Dubrovniku, Poljana Paška Miličevića 4, Dvorana Ivana Pavla II,  u Starom gradu od 26. do 28. 04. 2019. godine.

Osim znanstveno – stručnog dijela, značajan dio kongresa je i međusobna razmjena iskustava , te edukativni izlet gradom i okolinom.  Nadamo se da će potencijal 1. Hrvatskog kongresa osteopata s međunarodnim učešćem biti prepoznat kako od struke, tako i od strane krajnjih korisnika na široj društvenoj i regionalnoj razini. Zbog toga pozivamo sve zainteresirane da se pridruže, kako bi ovaj stručni skup postao temelj tradiciji održavanja osteopatskih stručnih skupova u Hrvatskoj.

Sve informacije o kongresu možete naći na sljedećem linku https://osteopatija.com.hr/

 

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti