Novosti
29/02/2008

PREDSTAVLJANJE UDRUGE U SPLITU

Hrvatska udruga bolesnika s rijetkim bolestima sudjelovala je na tribini Jačamo civilno društvo kroz udruge pacijenata koju su organizirali regionalni ured Koalicije udruga u zdravstvu za područje Splitsko-dalmatinske županije i Udruga Sanus.

 
Tribini su prisustvovali Božena Anić, predsjednica Udruge Sanus, dr.sc. Mensura Dražić, predsjednica KUZ-a i Anja Sigur, predsjednica Hrvatske udruge za cističnu fibrozu i članica Glavnog odbora Hrvatske udruge bolesnika s rijetkim bolestima.
Prisutstvo tridesetak sudionika, većinom predstavnika organizacija civilnog društva s područja Splitsko-dalmatinske županije, kao i dolazak gospođe Vesne Zec iz Upravnog odijela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Splita, pokazali su da postoji interes za građanske inicijative kojima se može doprinijeti zdravlju građana i zaštiti njihovih prava.

 

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti