Novosti
06/12/2007

PREDSTAVA U VIDRI ZA UDRUGU DEBRA

The Complete Works of William Shakespeare (abridged)
Uloge:
Matt Devere, Andrew Hefler, Mike Kelly
Autor:
William Shakespeare, Adam Long, Daniel Singer, Jesse Winfield

 
Volite li Shakespearea? Jeste li oduvijek sanjali o tome da na jednom mjestu dobijete uvid u svih njegovih 37 djela, što tragedija što komedija? Ako su oba odgovora potvrdna onda nikako ne smijete propustiti predstavu Madhouse Theatre Company ‘The Complete Works of William Shakespeare (abridged)’ ili «Sabrana djela Williama Shakesparea (skraćena)» koja s ovom predstavom gostuje u zagrebačkom kazalištu Vidra, 08. prosinca s početkom u 20 sati.
Glumci iz Madhouse Theatre Company na duhovit način u dvosatnoj predstavi oživljavaju likove iz cjelokupnog Shakespearovog opusa te ih dočaravaju publici u novom svjetlu. Ovaj komad spada među najdulje izvođene predstave u Londonu, a europsku slavu stiče zahvaljujući upravo Madhouse Theatre Company.

 

S obzirom na humanitarni karakterpredstave, jer Madhouse sav prihod od ulaznica donira Udruzi DEBRA, nadamo se da ćete u što većem broju pohoditi Vidru u subotu navečer.

 
Karte možete kupiti u prostoru Udruge Debra, Prilaz Gjure Deželića 30, te na blagajni Vidre na dan predstave.

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti