Novosti
18/11/2014

Predstava povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Dragi posjetitelji,

drago nam je da možemo prenijeti obavijest Udruge osoba s cerebralnom paralizom „Srce“

 

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se 3. prosinca. Svake godine Udruga osoba sa cerebralnom paralizom „Srce“ organizira aktivnosti kako bi se u našoj zajednici obilježio ovaj dan.

Ove godine smo odlučili gostovati s našom predstavom Srce na sceni, 1. prosinca 2014. u Zagrebu, na Sceni Vidra. Predstava će se izvesti  u dva termina, s početkom u 18:00 i u 20:00 sati. Cijena ulaznice je 30kn.

Nadamo se da ćete prepoznati naše nastojanje u osvješćivanju javnosti o ukupnoj problematici osoba s invaliditetom, te bi bili počašćeni da i Vašim prisustvovanjem date podršku u integraciji osoba s invaliditetom.

 

Dodatne informacije i program možete pogledati OVDJE

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti