Novosti
16/05/2018

Poziv na radionicu u Bjelovaru

Pozivamo Vas na radionicu „Slika o sebi i samopoštovanje“ u Bjelovaru! Radionica je namijenjena odraslima oboljelima od rijetkih bolesti, a pridružit će nam se i članovi Udruge tjelesnih invalida Bjelovar. Radionicu će voditi naša psihologinja, a zamišljena je kao interaktivno okupljanje i razmjena iskustava, uz stručnu podršku i vodstvo. Radionica je besplatna te će se na njoj obrađivati teme vezane uz sliku o sebi, istraživanje vlastitih snaga i potreba  za razvojem, samopouzdanje i drugo.

Radionica će se održati u petak, 25.5.2018. u 12 sati  u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Ivana Gundulića 1, Bjelovar. Predviđeno trajanje radionice je oko 120 minuta. Broj mjesta je ograničen, pa Vas molimo da se prijavite što prije! Prijaviti se možete porukom na Facebooku, na naš mail: rijetke.bolesti@gmail.com ili telefon: 01 2441 393, uz naznaku da se prijavljujete na radionicu, te navedete svoje ime i prezime te godinu rođenja.

Ukoliko želite naučiti nešto novo, podijeliti svoja iskustva i podružiti se, prijavite se na radionicu!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti