Kreativci
25/02/2013

Plectrude torbice na kreativnom štandu za međunarodni Dan rijetkih bolesti

Iza brenda Plectrude stoji Ivana Bilić, kreativna cura koja je diplomirala odjevnu tehnologiju na Tekstilno – tehnološkom fakultetu. U međuvremenu je radila sve i svašta: kostime za viteške turnire, plesne skupine, kazalište i film, imala je nekoliko revija i izlagala je radove na hand made sajmovima.

 

Ručni rad je već dugo tradicija u njenoj obitelji pa je tako i ona počela šivati od kad zna za sebe.  Različiti uzorci i teksture materijala uvijek su je inspirirali za izradu nečega novog.

 

U prilog tome govori i fotografija doniranih rukotvorina:

 

Plectrude1

Kroz brend Plectrude cilj joj je ujediniti i predstaviti sve ideje koje je razvijala jako dugo, a redizajnirane torbice, tzv. Dućanke, su samo početak. Želja joj je zadržati što zabavniju, šareniju i neozbiljniju koncepciju jer je i sama takva.

 

Mi smatramo da joj to jako dobro ide pa pozivamo i Vas da se, u što većem broju, odazovete našem pozivu i posjetite kreativni štand koji će biti postavljen u šatoru na Cvjetnom trgu, 2.ožujka 2013. godine.  U međuvremenu možete pogledati njene radove na kolažu i na Plectrude Facebook stranici.

 Plectrude2

Vidimo se na Cvjetnom!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti