Novosti
24/03/2017

Obilježavanje svjetskog dana svjesnosti o autizmu 31.3.2017.

Drag posjetitelji, ovim putem prenosimo poziv Saveza udruga za autizam Hrvatske:

ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite 31. ožujka na glavnom zagrebačkom trgu u 11:30 sati, kako bi svojom prisutnošću izrazili podršku i prenijeli informaciju o obilježavanju DESETOG Svjetskog dana svjesnosti o autizmu.

Osim centralnog događanja u Zagrebu, obilježavanje Svjetskog dan svjesnosti o autizmu će se organizirati i diljem Hrvatske.

Molimo Vas da uzmete u obzir da se Svjetski dan svjesnosti o autizmu prema kalendaru Ujedinjenih naroda održava 02. travnja no zbog činjenice da se nadamo Vašem sudjelovanju i sudjelovanju predstavnika lokalne i državne vlasti, obilježavanje na glavnom zagrebačkom trgu odlučeno je održati u petak 31. ožujka 2017. godine.

Službeni poziv možete pogledati OVDJE.

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti