Novosti
14/10/2014

Najava: ASEA proizvodi, prezentacija i iskustva

Dragi posjetitelji,

prenosimo najavu naše udruge članice, Hrvatske udruge oboljelih od sklerodermije:

„Ponovo ulazimo u ciklus stručnih predavanja. Započeti ćemo ga predavanjem o ASEA proizvodima koji djeluju na staničnoj razini. Također ćemo čuti osobna iskustva oboljelih koji su proizvode koristili.

ASEA principi liječenja počivaju na sljedećem: “Ako su naše stanice zdrave, onda smo zdravi i mi. Da bi sačuvali zdravlje moramo naučiti opskrbljivati naše tijelo hranom koju stanice trebaju za opstanak i razvoj. Kada se stanice iz nekog razloga oštete, moramo biti sposobni dati tijelu sirovine koje treba za zdravlje i za nadomjestak oštećenih stanica zdravima.”

Osim za autoimune bolesti, proizvodi se preporučaju za cijeli niz bolesnih stanja.

Prezentacija će se održati na redovnom sastanku 15.10.2014. u centru EUSUZ, Tomislavov trg 17 sa početkom u 17 sati. Osim članova udruge, dobrodošli su svi zainteresirani za ovaj proizvod.

Očekujemo vas u zajedničkom nastojanju da olakšamo i poboljšamo život sa dijagnozom!

Vaš HUOS

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti