Kreativci
25/02/2013

Miyu prirodna kozmetika na kreativnom štandu za međunarodni Dan rijetkih bolesti

S obzirom da je Miyu po struci farmaceut, Miyu prirodna kozmetika je spoj farmaceutskog znanja i ekoloških načela. Iza svega toga krije se divna i skromna cura koja je naš kreativni štand upotpunila s hrpom potpuno prirodnih proizvoda.

 SAMSUNG

Na kreativnom štandu će biti izloženi njeni sapuni, kruti maslaci za tijelo i dvije vrste labela. Na njenoj Facebook stranici možete pročitati detaljni sastav svih proizvoda.

Miyu kozmetiku izrađuje bez derivata nafte, parabena, umjetnih boja i mirisa, s emulgatorima prirodnog porijekla. Jako voli životinje i njeni proizvodi nisu testirani na njima. Ne koristi čak ni gotove baze za kreme i sapune što je uistinu rijetkost!

 

Sapune izrađuje od potpuno prirodnih biljnih ulja i jako je velika razlika između sapuna koje ona izrađuje i onih napravljenih iz gotovih industrijskih kupovnih masa.

Sve ono što se nalazi u Miyu proizvodima, nalazi se i u prirodi, a u nju se i vraća.

 

Više o njenim proizvodima možete saznati i u recenzijama koje su vrlo temeljito napravljene na blogovima Voodoo Blonde i Babushka’s suitcase.

 

A mi smo pripremili kolaž Miyu radova o kojima više možete saznati na njenoj Facebook stranici. Nadamo se da ćete posjetiti i kreativni štand na Cvjetnom i izabrati za sebe nešto od njenih divnih proizvoda.

 

SAMSUNG

Vidimo se na Cvjetnom!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti