Kreativci
06/03/2013

Little Bee Mine na kreativnom štandu na Cvjetnom i u Branimir centru

Nakit Little Bee Mine je djelo jedne vrijedne Male Pčelice, koja izrađuje ogrlice i narukvice od konopa, za sve koji vole imati nešto unikatno i drugačije.

Početna ideja je bila da se od samo jedne dužine konopa isplete ogrlica bez nepotrebnih šavova i čistih završetaka i to sve u inat jednoj prijateljici koja je rekla da je to nemoguće.
I tako je sve krenulo sa Little Bee Basic!

Izradom nakita se tek ozbiljnije pozabavila početkom 2012. godine. Do tada je izrađivala nakit samo za sebe, jer je htjela nositi nešto primjetno, nešto što nema nitko osim nje. I mic po mic, prijatelji i ostali poznanici su se sve više počeli zanimati za to što radi.

Uvijek razmišlja kakav komad nakita bi ona nosila i kako bi ga uklopila u svoj stil i garderobu.
Najteže joj je kad mora nekome izraditi nešto što ona osobno nikad ne bi nosila.

Svaki komad je priča za sebe, ručno pleten, šivan i lijepljen, te joj je nekad potrebno dosta vremena oko izrade. Radi unikate, iako često traže da ponovi neki model. Ipak, uvijek se trudi da se ne ponove baš dva identična komada, da budu slična ali ne i ista. Isto tako, najvažnija joj je kvaliteta proizvoda.

LBM nose različiti profili djevojaka, ali i starije gospođe poput njene mame. Zapravo je jako interesantno vidjeti kako netko jedan te isti komad nakita nosi na neki svoj način i super joj je kad LBM nose na košulje.

Posebno joj se urezala u sjećanje jedna gospođa iz Zagreba. Napisala joj je poruku da je njen nakit idealan za nju – jedini nakit koji njezina djeca ne mogu strgati.

Njene radove možete pogledati na Facebook stranici i na ovom kolažu:

little bee mine2

a možete ih potražiti i na Krpa.hr.

Ovu divnu narukvicu možete pronaći u petak, u Branimir centru!

little bee mine1

Vidimo se!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti