Kreativci
01/03/2013

LE Prase na kreativnom štandu za međunarodni Dan rijetkih bolesti

Kako jednih zimskih školskih praznika nisu nigdje otišli zbog recesije, obitelj Stanković je odlučila provesti svoje vrijeme zajedno i korisno. Složno su se bacili na razmišljanje i pomalo se dosjetili da bi mogli napraviti kasicu prasicu koja će im pomoći da idućeg ljeta otiđu na more.

 

Ideja je prihvaćena i složne ruke obitelji Stanković uz pomoć nekoliko šarenih balona , starih novina i puno dobre volje stvorile su Martu, njihovu prvu svinjicu. Marta je našla svoje mjesto u dnevnoj sobi i mirno ih promatrala s police. Malo pomalo, Marta je dobila karakter i pretvorila se u Leprasicu.

 

Nisu stali na toj prvoj kasici prasici nego su nastavili stvarati nove modele i usavršavati postojeće.

Tehnika je kombinirana ali se sve radi od recikliranih materijala i boja na bazi vode.

 

Kako su želje različite tako su nastajale njihove Leprasice. Postoji prasica koja sakuplja novce za modne dodatke, druga je tu da izmami osmijeh na lice vama drage osobe, čak i ona koja će vas odvesti na more koje god zaželite.

 

Jedan od njihovih snova ostvaren je zahvaljujući Le prasicama, otvorili su maleni dućan za prodaju personaliziranih poklona Le prase u Zagrebačkoj Radićevoj ulici br.5, a sretnoj obitelji Le prase pridružili su se i špangice u duginim bojama, nakit, majice ruksaci i jastučnice „ Mašenka“ koje su sami osmislili i nacrtali.

Leprasice imaju karakter! Svaka od njih ima svoje ime i priču koja ju opisuje. Na tagu koji dolazi sa Leprasicom piše priča koja ju opisuje. Na tom tagu može biti i vaša poruka voljenoj osobi ili bilo što, što poželite, a stane u nekoliko redaka.

 

Potražite Le prase na www.leprase.com i svakako ih lajkajte na Facebooku, a mi smo pripremili kolaž njihovih proizvoda.

 LE Prase2

Nadamo se da ćete posjetiti kreativni štand na Cvjetnom u subotu, a u međuvremenu možete pogledati njihovu donaciju.

 LE Prase1

Vidimo se na Cvjetnom!

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti