Kreativci
24/02/2013

Krinkit nakit na kreativnom štandu za međunarodni Dan rijetkih bolesti

Dizajnerica nakita Krinkit zove se Petra Grgasović i živi u Makarskoj. Velikodušno se odazvala obilježavanju međunarodnog Dana rijetkih bolesti i donirala prekrasan prsten koji je sama dizajnirala.

krinkit1

Ideja za dizajn Krinkit brenda nastala je nakon što je razbila svoj omiljeni broš iz Venecije. U početku ih je izrađivala za sebe, ali nakon što je dobila jako puno upita i pohvala za svoje rukotvorine, odlučila je napraviti Facebook stranicu i tu je sve počelo.

Danas izrađuje pretežito broševe, prstenje i naušnice, a Venecijanske krinke i dalje su glavni motiv njenih radova.

Naziv brenda nastao je kao spoj hrvatske riječi krinka i engleskog izraza “put it“.

Ovim putem vas pozivamo da posjetite naš kreativni štand koji će biti izložen na Cvjetnom trgu 2.ožujka 2013. i da osobno pogledate Krinkit prsten koji je Petra donirala posebno za tu prigodu.

U međuvremenu smo za vas pripremili kolaž Petrinih radova i pozivamo Vas da posjetite njenu Facebook stranicu.

krinkit2

Vidimo se na Cvjetnom!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti