Novosti
13/03/2013

KREATIVNI ŠTAND NA CVJETNOM TRGU I U BRANIMIR CENTRU

Dragi posjetitelji,

povodom međunarodnog Dana rijetkih bolesti, u subotu, 2.ožujka 2013.godine,  na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u sklopu šatora, bio je postavljen i kreativni štand na kojem su bile izložene donacije hrvatskih kreativaca koji su se u velikom broju odazvali našoj akciji.

JJGvtbbQEBE01X5PnjwvB4Ywcn81xB_DZaXD8mHxkeo

 Ponuda proizvoda bila je zaista raznolika, bilo je tu slika, nakita, odjeće i pregača. Za svakog po nešto. Posebno nas je obradovalo to što su nas mnogi kreativci osobno posjetili pa smo ih imali priliku i upoznati.

Odaziv i interes građana je također bio jako dobar, mnogi su se zaustavljali kraj kreativnog štanda, razgledavali i raspitivali se o radu kreativaca, a usput se i informirali o radu Saveza.

U kreativnom dijelu šatora imali smo i kutak za vizažisticu Anu Mandekić koja je bila jako zaposlena. Ani smo jako zahvalni jer se posebno zauzela oko pomoći u organizaciji aktivnosti vezanih uz obilježavanja Dana rijetkih bolesti.

Yh1r6ddt62Z8CFR427-ZdyzfkDKNuBeLujZ-ZMIjWL4

S obzirom da su kreativci prilikom doniranja svojih rukotvorina bili vrlo velikodušni, jedan dio proizvoda smo imali priliku izložiti na Artoskopu, za Dan žena u Branimir centru, zahvaljujući Ivani Vukelić iz agencije Hangar7.

0kXQZHdoxaEdRu7zqZ55xP82Hn5yu1o5graMR5bWrz0

 U Branimir centru smo se dobro zabavili, upoznali još mnogo divnih kreativaca i informirali građane o radu Saveza.

S obzirom da su ove kreativne akcije bile jako uspješne, nastavljamo i dalje sa suradnjom s kreativcima. Nadamo se da ćete posjetiti jedan od naših budućih kreativnih štandova i na taj način podržati rad Saveza.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su pomogli i podržali nas te pozivamo sve zainteresirane za suradnju da se jave na e-mail adresu katarina.hsrb@gmail.com

Sve radove i daljnje aktivnosti s kreativcima možete pratiti i na Facebook stranici Saveza: http://www.facebook.com/HrvatskiSavezZaRijetkeBolesti?ref=ts&fref=ts

 

BIy5nfOo-7zT4FrFPNVB8Qpng68km8pQbN93OegKSIo C0C9tVDcV9-SnAlwRvOvcdf1O_Q4LU_BASg4pgLQ7G4 CoXRHzgqQ3zmHnxmbEVQAqcWAai0xeqUDSYVXLWULQE D1oWnv0gpSUcqR2xWW8_WAZDf3bfWYx80JA-gdIrI6M d2re75N-HOsPSM1sJ6E_8eI4I4NkJKj-56BdwtmriTU Q5Twsf0C10gz1-uaKpBxCBLx_7bWKL4WTXqqrpLK4Cw

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti