Novosti
12/11/2014

Kreativa Fest

Dragi posjetitelji,

 

drago nam je da možemo prenijeti obavijest Udruge Medikus:

 

Kreativa Fest – Festival kreativnosti, pjesme i plesa održava se u srijedu, 10. prosinca s početkom u 19 sati, u Kazalištu Mala scena, a povodom obilježavanja Svjetskog dana osoba smanjenih sposobnosti, u organizaciji Udruge Medikus i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Festival se održava treću godinu zaredom i predstavlja scenske nastupe kulturno umjetničkih društava, humanitarnih udruga i zagrebačkih škola u duhu tolerancije i suradnje.

Program ovogodišnjeg Festivala obuhvaća umjetničke nastupe Vatrenih afričkih bubnjara, Zbora IX. gimnazije, Centra za odgoj i obrazovanja Velika gorica, kao i dolazak Djedice Božićnjaka sa slatkim darovima, te vas pozivamo da se pridružite veselom događaju.

Ulaz slobodan!

Info: www.medikus.hr

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti