Kreativci
28/02/2013

Imagination by NickyBlack na kreativnom štandu za međunarodni Dan rijetkih bolesti

Tijekom priprema za snimanje za Milenijsku fotografiju sa Šimom Strikomanom na Trgu bana Jelačića, ugodno nas je iznenadila i Nikolina Peruško svojim posjetom.

 

Nikolina je jedna od kreativaca koji su se u jako velikom broju odazvali akciji za obilježavanje Dana rijetkih bolesti i jako nas je razveselila svojim prekrasnim rukotvorinama. Imagination by NickyBlack u početku je bio samo hobi i iskušavanje vlastitih sposobnosti, a razvio se u šareni brend beskrajnih mogućnosti.

 

Inspiraciju nađenu u svemu što nas okružuje njene ruke pretvaraju u povorku raznih poznatih ili nepoznatih bića i stvarčica upakiranih u mala izdanja. Primarno korišteni materijal je polimerna glina.

Pripremili smo kolaž doniranih proizvoda kojih je, kao što vidite, zbilja jako puno.

VfB6mNvIMQdGdTp97QmVu9T1MvR2ZA8vLfmiylo0FGU

Nikolina nas je potpuno osvojila svojim radom i vjerujemo da će se prekrasne donirane stvarčice razgrabiti vrlo brzo, pa vas pozivamo da što ranije posjetite naš kreativni štand u subotu, 2.ožujka 2013.godine, na Cvjetnom trgu.

U međuvremenu možete pogledati galeriju njenih radova na Facebook stranici i na ovom kolažu:

PjzjOOS-UawOx7nJGmsGBk6jdswlQD5HW4oYsCbrHxQ

i posjetiti i njenu web stranicu.

 

Vidimo se na Cvjetnom!

 

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti