Novosti
07/05/2009

GODIŠNJI SASTANAK UDRUGA ČLANICA EUROPSKE ORGANIZACIJE ZA RIJETKE BOLESTI (EURORDIS)

Atena, 07. – 09.05.2009.

Godišnji sastanak Udruga članica Europske organizacije za rijetke bolesti (EURORDIS)

Početkom mjeseca svibnja u glavnome gradu Grčke sastat će se predstavnici 38 Udruga članica Europske organizacije za rijetke bolesti. Tema sastanka je uključivanje pacijenata u proces donošenja odluka koje se tiču njihove budućnosti. Predstavnici Hrvatske udruge bolesnika s rijetkim bolestima prezentirat će obilježavanje Međunarodnog dana rijetkih bolesti u Hrvatskoj kao i napredak koji smo do sada napravili u poboljšanju kvalitete života osoba koje boluju od rijetkih bolesti.

 
Veliki doprinos Eurordis-a na području zaštite prava osoba koje boluju od rijetkih bolesti i podrška koju ova organizacija pruža Udrugama članicama na nacionalnom nivou od iznimne su važnosti za daljnji napredak u postizanju naših zajedničkih ciljeva.

 
Za ostale informacije molimo Vas da pogledate slijedeću Internet stranicu- www.eurordis.org

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti