Novosti
15/09/2014

EURORDIS-ov foto natječaj 2014.

Dragi posjetitelji,

drago nam je da vas možemo obavijestiti da 17. rujna započinje ovogodišnji EURORDIS-ov foto natječaj.

Ovo je odlična prilika za sve koji imaju veze s područjem rijetkih bolesti da pokažu svoj talent i prijave svoje najljepše, originalne ili umjetničke fotografije.

foto2014

Osim prilike za osvajanje vrijednih nagrada, EURORDIS-ov foto natječaj pruža mogućnost za prikazivanje različitih aspekata življenja s rijetkim bolestima.

Ove godine EURORDIS će dodijeliti tri nagrade (Apple iPad Air) za tri različita dobitnika.

  • Javna nagrada: Fotografija koja dobije najviše glasova. Ovo je vaša prilika da podignete javnu svijest pozivajući svoje prijatelje da dijele vašu fotografiju i glasaju za nju
  • Stručna nagrada: Fotografija koju odabere profesionalni modni fotograf Rick Guidotti. Rickov moto je: Slavimo bogatstvo i ljepotu ljudske različitosti!
  • EURORDIS-ova nagrada: Fotografija koju odabere osoblje EURORDIS-a

Način prijave fotografija na natječaj:

1. korak:

Fotografije možete prijaviti od 17. rujna do 16. prosinca. Možete ih postaviti online na http://www.eurordis.org/photo-contest te ispuniti sva potrebna polja.

Također, fotografije možete poslati na photocontest@eurordis.org sa sljedećim podacima:  ime osobe na fotografiji, zemlja iz koje dolazite, bolest koja je predstavljena slikom, ime fotografa, godina u kojoj je fotografija napravljena i svoje komentare.

Prije objave u Galeriji, fotografija će biti procijenjena od strane EURORDIS-ovog moderatora. U međuvremenu, moći ćete započeti s dijeljenjem vaše fotografije s prijateljima i pozivanjem da glasaju za vas.

Svi glasovi koje dobijete prije objave fotografije u Galeriji, biti će uračunati u ukupne glasove nakon objave fotografije.

S jedne IP adrese možete glasati jednom dnevno.

2. korak:

Rok za stručnu i EURODIS-ovu nagradu je 12. prosinca 2014.

3. korak:

Rok za javnu nagradu je 17. prosinca 2014.

4. korak:

Objava svih rezultata biti će 17. prosinca u poslijepodnevnim satima.

 

Na sljedećem linku možete pogledati fotografije prošlogodišnjih sudionika:

https://www.flickr.com/photos/eurordis/sets/72157638276540193/

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti