Novosti
25/09/2013

EURORDIS InfoHub – pomoć pri traženju informacija na internetu

Dragi posjetitelji,

drago nam je da vas možemo obavijestiti da je EURORDIS pokrenuo novu online uslugu „Eurordis InfoHub“ kojoj možete pristupiti na sljedećem linku http://www.eurordis.org/rare-disease-information

Kao što već i sami znate, Internet je jedno od prvih mjesta na koje oboljeli od rijetkih bolesti odlaze u potrazi za informacijama.

No, potraga za informacijama o rijetkim bolestima koje oboljeli i članovi njihovih obitelji mogu lako razumjeti i kojima mogu vjerovati često je frustrirajuća i stresna.

Kako bi vam pomogao u vašoj potrazi, EURORDIS je osmislio novu uslugu koja se ukratko može opisati kao:

  1. Vodič za traženje kvalitetnih informacija o rijetkim bolestima na Internetu
  2. Mjesto gdje možete pronaći kvalitetne izvore informacija o rijetkim bolestima na internetu
  3. Specifičan alat za pretraživanje Interneta

Trenutno je usluga dostupna samo na engleskom jeziku, no s vremenom će InfoHub biti preveden i na druge svjetske jezike.

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti