Kreativci
06/03/2013

daVida’s by Andrea Cmrečki na Cvjetnom i u Branimir centru

daVida`s trenutno djeluje kao gift brand, ali sve je krenulo od mode i ljubavi prema ilustriranju i slikanju.

Andrea je završila Tekstilno-tehnološki Fakultet u Zagrebu, smjer: Projektiranje i oblikovanje

tekstila i odjeće (VSS).

Ima ukupno 13 godina radnog iskustva u struci modnog dizajna; prvih godina kreirala je  žensku modu, potom devet godina radi u području dječje mode i kolekcija. Dvije je godine radila kao modna dizajnerica hrvatske modne marke X-nation. Zatim dizajnira dječje modne marke Coconut i Bearfoot za Magmu. Posljednje dvije godine stvara  vlastitu modnu marku daVida’s.

Emotivno je jako vezana uz lik djevojčice koja se javlja na njenim kreacijama, nakitu i dodacima za dom. Lik se ostvarivao spontano tijekom godina. Kao tekstilna dizajnerica krojeve je skicirala, kako je i uobičajeno, na „lutkama“ bez crta lica. Crtajući za svoje zadovoljstvo također je reducirala crte lica. Nakon putovanja u Aziju zaljubila se u njihovu kulturu i tradicionalne igračke. Tako je pomalo iz inspiracije, iskustva i putovanja nastao lik daVidasice.

Teži neprestanom usavršavanju, a u uvjetima kakvi u gospodarstvu vladaju danas te kao majka dvoje dječice sigurno ne bi uspjela da nije ambiciozna, savjesna i marljiva osoba, potpuno predana ostvarivanju svojih ciljeva.

Andrea je pripremila prekrasne proizvode za donaciju Savezu:

 

davidas1

Dio njenih radova možete pogledati i na kolažu, a možete posjetiti i njenu web stranicu i detaljnije se informirati o radu ove jako talentirane cure.

davidas2

Vidimo se!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti