Novosti
05/06/2013

Dani otvorenih vrata udruga

Dragi posjetitelji,

 

Ovim putem vas obavještavamo da se Hrvatski savez za rijetke bolesti priključio manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga koju od 12. do 15. lipnja 2013. godine organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

Mi ćemo svoja vrata, na adresi Ivanićgradska 38, Zagreb (u Domu zdravlja Zagreb Istok),  otvoriti u srijedu 12. lipnja 2013. godine od 12 do 18 sati.

Dođite, upoznajte se s nama i saznajte više o rijetkim bolestima te pojedenim grupama bolesti kao što su mukopolisaharidoze, osteogenesis imperfecta, fenilketonurija…

Doznajte koja događanja organiziramo, upoznajte naše udruge članice!

Upoznajte se s radom Hrvatske linije pomoći za rijetke bolesti i ostalim projektima koje je Savez do sada proveo ili trenutno provodi kao i aktivnostima kojima se Savez svakodnevno bavi.

 

Detaljnije informacije o Danima otvorenih vrata udruga 2013. možete saznati na sljedećem linku:

http://daniudruga.hr/pronadi-otvorena-vrata-udruga/hrvatska

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti