Kreativci
26/02/2013

BeeBit nakit na kreativnom štandu za međunarodni Dan rijetkih bolesti

Iza brenda BeeBit stoji Tea Pećnik, kreativna i svestrana cura koja se, uz izradu nakita, bavi i arhitekturom i pjevanjem.

Ljubav prema Game Boyu dovela ju je do ideje o izradi 8 bitnog nakita kojim je svoje junake iz djetinjstva dovela u realni svijet.

 

S obzirom da je Tea arhitektica, sve više širi ponudu i sitnicama za unutarnje uređenje doma. Trenutačno su to podmetači, okviri za slike, kasica prasica, držač za olovke i slično, a u budućnosti ne namjerava stati na tome već namjerava uklopiti BeeBit brend u svom projektiranju.

 

Njen najdraži superjunak je Batman, a crtići i igrice iz kojih dobiva inspiraciju su i Powerpuff girls, Looney toones, Super mario, Zelda..

Tea nas je obradovala cijelom hrpom prekrasnih rukotvorina koje možete već sada pregledati na kolažu koji smo pripremili.

 

SAMSUNG

A njene ostale dosadašnje radove možete pogledati na BeeBit Facebook stranici i na kolažu.

 

SAMSUNG

Vjerujemo da smo Vas uvjerili da nam se pridružite na kreativnom štandu 2.ožujka 2013.godine i da ćete osobno doći pogledati što je BeeBit pripremila.

 

Vidimo se na Cvjetnom!

 

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti