Kreativci
05/03/2013

Ammara prirodna kozmetika na kreativnom štandu na Cvjetnom i u Branimir centru

Ammara prirodna kozmetika nastala je u kreativnoj i stručnoj “kuhinji” diplomirane kemičarke s ciljem kako bi se zadovoljile ljudske potrebe, kako one higijenske tako i hedonističke, na jedan zdrav i prirodan način. U početku je to bio hobi i briga za bližnje, a sada stranica na Facebooku okuplja veliki broj zadovoljnih korisnika koji prepoznaju u njenoj kozmetici mudar izbor za svoje zdravlje.

 

 

Njeni proizvodi su ručno rađeni od kvalitetnih prirodnih sirovina, obojeni prirodnim namirnicama i mirisni su zbog certificiranih i najkvalitetnijih prirodnih eteričnih ulja. U proizvodima se ne nalaze konzervansi, umjetne boje i mirisi, silikoni i parafini jer koža kao najveći ljudski organ upija sve.

 

 

Proizvode ne testira na životinjama, a svi su pogodni za vegeterijance i većina za vegane.

Na Facebooku Ammara kozmetike je u tijeku i darivanje za sve članove Facebook stranice Saveza.

 

Pripremili smo kolaž s donacijama da se unaprijed možete upoznati s ponudom koja će biti dostupna u Branimir centru, u petak 08.03.2013.

 

ammara1

A za ostatak, od kojeg dio možete pogledati i na ovom kolažu, možete kontaktirati Ammaru na Facebooku.

 

ammara2

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti