Novosti
13/12/2007

AKCIJA “PRUŽI MI RUKU”!

Odlučili smo zadnji mjesec ove godine obilježiti akcijom Pruži mi ruku s ciljem podizanja svijesti građana Grada Zagreba o problemima osoba s rijetkim bolestima i prikupljanjem sredstava za daljnji rad Udruge.

 
U sklopu akcije će od 17.-24.12. na Cvjetnom trgu biti postavljen informativni štand radnim danom od  11 – 17 h i u subotu od 10 – 15 h.

 
Akciju provodimo zajedno s našim članicama – Hrvatskom udrugom za cističnu fibrozu, DEBRA-om, drustvom oboljelih od bulozne epidermolize.

 
Svaka pomoć u provođenju akcije je dobrodošla, pa ako želite volontirati na štandu, oglašavati akciju u mediju za koji radite ili imate proizvode koje nam možete donirati za prodaju na štandu, javite se u ured Udruge.
A ostale pozivamo da nas posjete na štandu i uvesele našu akciju!

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti