Novosti
15/05/2009

8. BALKANSKI KONGRES HUMANE GENETIKE

Organizatori 8. Balkanskog kongresa humane genetike su Hrvatsko društvo za humanu genetiku, Hrvatsko društvo za rijetke bolesti i Hrvatski liječnički zbor.

 
Uz predsjednicu organizacijskog odbora prof. dr. Ingeborg Barišić, u organizaciji ovoga Kongresa sudjelovali su – Darko Antičević, Melita Čačić, Vida Čulić, Ksenija Fumić, Branka Janićijević, Sanja Mrsić-Davidović, Dijana Muavčević-Katanec i Jasminka Pavelić.

 
Između ostalih tema, raspravljat će se i o problematici rijetkih bolesti. Također, Hrvatska udruga bolesnika s rijetkim bolestima sudjelovat će 16. svibnja na sastanku Hrvatskog društva za humanu genetiku i Hrvatskog društva za rijetke bolesti i predstaviti svoj dosadašnji rad na području skrbi za osobe koje boluju od rijetkih bolesti.

Sve ostale informacije, uključujući i program događanja možete pronaći na –
www.studiohrg.hr/human-genetics2009

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti