Novosti
19/10/2014

28. međunarodna ESPKU konferencija

Dragi posjetitelji,

drago nam je da vas možemo obavijestiti o održavanju 28. međunarodne ESPKU konferencije koju zajedno organiziraju Europska udruga za fenilketonuriju i srodne bolesti (E.S.PKU) i naša udruga članica, Udruga za pomoć obiteljima s fenilketonurijom Hrvatske.

PKU

Konferencija će se održati od 23. do 26. listopada 2014. godine u hotelu Westin u Zagrebu, a namijenjena je oboljelima od fenilketonurije i članovima njihovih obitelji, udrugama pacijenata, medicinskim stručnjacima, nutricionistima, industriji, studentima i ostalim zainteresiranim pojedincima.

 

Konferencija se sastoji od plenarnih predavanja, prezentacija i radionica. Dijeli se na tri programa:

a) Znanstveni program namijenjen je stručnjacima koji se bave istraživanjima. Predstavljaju nova otkrića u liječenju fenilketonurije i omogućuju mladim stručnjacima usvajanje novih znanja.

b) Program za delegate namijenjen je predsjednicima nacionalnih udruga koji kroje europske smjernice za tretiranje fenilketonurije.

c) Program za pacijente namijenjen je pacijentima i njihovim obiteljima. Kroz interaktivne radionice pacijenti mogu doznati kako se drugi pacijenti nose s fenilketonurijom, naučiti više o svojoj bolesti i podijeliti iskustva. Djeca će sudjelovati u likovnim radionicama, izletima u prirodu i zoološki vrt.

Godišnje E.S.PKU konferencije omogućuju pacijentima i njihovim obiteljima da se međusobno povežu, dijele iskustva, steknu znanja i najvažnije od svega da steknu prijateljstva.

 

Sve dodatne informacije možete saznati na sljedećem linku: http://www.fenilketonurija.hr/espku

Kako bi se prijavili za sudjelovanje, na navedenom linku trebate preuzeti registracijski obrazac za dnevne posjetitelje te ga ispunjenog poslati na: reservations@westinzagreb.com i u kopiju staviti: espku2014@gmail.com.

U cijenu za dnevne posjetitelje nije uračunato noćenje u hotelu Westin, a sve ostalo (materijali, obroci, gala večera, Zagreb tour) jest uključeno.

Cijena je 650 kn po osobi za 2 dana (24. i 25.10.2014.)

Trebate savjet ili vas zanimaju vaša prava?
Nazovite besplatnu

Hrvatsku liniju pomoći za rijetke bolesti

0800 99 66

Što je to nuspojava?

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. To uključuje nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka unutar odobrenih uvjeta, nuspojave koje nastaju uz primjenu lijeka izvan odobrenih uvjeta (uključujući predoziranje, primjenu izvan odobrene indikacije (”off-label”), pogrešnu primjenu, zloporabu i medikacijske pogreške) te nuspojave koje nastaju zbog profesionalne izloženosti...

Prijava nuspojave
ENDEHR
MenuHrvatska linija pomoći za rijetke bolesti